Menu Premium

Dragon’s Dogma demo is onderweg

Gamekings Redactie 01/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom bevestigt dat de Dragon’s Dogma demo onderweg is, zo krijg je dus alvast een voorproefje op de mythische beesten.

De demo laat je de uitgebreide character creation tool gebruiken om je eigen karakter te creëren. Het is zelfs mogelijk om je karakter uit de demo mee te nemen naar de volledige game die op 25 mei verschijnt.

Daarnaast zijn er twee karakter klassen speelbaar die beiden een ander stuk van Dragon Dogma’s wereld doorlopen. Kies voor de Fighter klasse, en je vecht je een weg door ondergrondse tunnels en dungeons, om uiteindelijk met je melee aanvallen de strijd aan te gaan met een Chimera, de dodelijke driekoppige combinatie van leeuw, geit en slangen. Gebruik je liever pijl en boog met een snelle dagger, dan kan je kiezen voor de Strider klasse. Hier moet je een potje worstelen met een heuse Griffioen in de open vlakte rondom de stad Gransys.

Capcom heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de demo precies uitkomt, maar zegt dat het vóór de release van de volledige game zal zijn. Wat denk je, maken de draken in Dragon’s Dogma een kans om je uit de wereld van Skyrim te trekken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch