Menu Premium

Dragon Quest Heroes dit jaar naar Europa

Jeroen Wiersma 25/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is reden voor een feestje voor Dragon Quest-liefhebbers. De afgelopen maand zijn we lekker gemaakt met screenshots van de nieuwe Dragon Quest, die na jaren afwezigheid op Sony’s consoles eindelijk zou verschijnen voor de PlayStation. Wel was het een beetje jammer dat hij alleen zou verschijnen in het verre oosten. Nu is echter de kogel door de kerk: Dragon Quest Heroes komt nog dit jaar naar Europa!

Naast ons Europeanen kunnen ook de Noord-Amerikanen zich gaan voorbereiden op deze titel. En naast Dragon Quest-liefhebbers kunnen fans van Dynasty Warriors zich ook verheugen op Dragon Quest Heroes. Zoals je misschien al hebt vernomen wordt de game namelijk ontwikkeld door Omega Force, wat resulteert in de hack-and-slash gameplay die we kennen van Dynasty Warriors. De personages, omgevingen en vijanden worden geleend uit het gehele Dragon Quest-universum. Je kunt dus verwachten veel bekende gezichten terug te zien.

In Japan verschijnt Dragon Quest Heroes deze week voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4. Hier in het westen zal de game alleen verschijnen voor de PlayStation 4. Wanneer precies wij er mee aan de slag mogen is nog onbekend, maar we zullen ongetwijfeld nog even geduld moeten hebben. Eén troost: hij komt nog dit jaar.

Bron: Eurogamer

Dragon Quest Heroes dit jaar naar Europa

Dragon Quest Heroes dit jaar naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch