Menu Premium

Dragon Ball Z komt naar de Kinect in oktober

Gamekings Redactie 13/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Dragon Ball Z serie komt naar de Kinect en verschijnt in oktober in Europa en de VS.

Na Star Wars is nu Dragon Ball Z aan de beurt en krijgen Goku en zijn vrienden hun eigen Kinect game. Verf je haar dus maar geel, want je innerlijke Super Saiyan kan los! De game wordt vanuit de first-person mode gespeeld en volgt de speler in de beroemde scenes en battles uit de serie. De motion controls ondersteunen meer dan 100 acties, waar de ‘Kamehameha’ natuurlijk eentje van is. Dat wordt dus flink schreeuwen, zwiepen en zwaaien voor je beeldscherm.

Er zijn 50 speelbare personages en daarbij maakt een volkomen nieuw personage zijn opwachting. Dragon Ball Z Kinect heeft nog een leuk extraatje voor de die-hard fan, het bevat namelijk beelden van de serie die nog nooit in het Engels zijn uitgezonden. Er staat dus een flinke hoeveelheid content op je te wachten en dit kan ook nog eens extra snel vrijgespeeld worden door het gebruik van QR codes. Hierbij moet je denken aan het vrijspelen van bepaalde personages of power ups.

Of ontwikkelaar Spike Chunsoft een succes formule in handen heeft, is nog maar de vraag. Carlson Choi, vice president van marketing bij Namco Bandai, heeft er in ieder geval vertrouwen in en zegt: “There’s going to be no better feeling in the world for fans of the Dragon Ball Z series than standing in front of their screens and unleashing their own fists and raging blasts upon enemies with this game,”

Verwacht jij dat, na een tegenvallende Kinect Star Wars, Dragon Ball Z er wel in gaat slagen om de Kinect in zijn voordeel te gebruiken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch