Menu Premium
Loading...

Dragon Age: Inquisition Multiplayer Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu de release van Dragon Age: Inquisition nadert, komt er ook steeds meer info over de game naar buiten. Naast een singleplayer die zich afspeelt in een grote open wereld en draait om een grootschalige oorlog, heeft BioWare nu ook een multiplayer-modus aangekondigd. In de Dragon Age: Inquisition Multiplayer Gameplay Trailer zie je hoe je met z’n vieren kont kan schoppen.

Nadat de multiplayer gisteren al was aangekondigd, is het vandaag tijd voor de eerste beelden. De multiplayer betreft een co-op modus waarin je tot vier spelers tegelijk allerlei nare figuren tot stof kan reduceren. Je hebt de keuze uit twaalf characters en een groot aantal opties om je wapens en armor aan te passen. In de trailer zie je vooral heel veel combat en dat ziet er bruut uit. Of de co-op ook een verhaal zal bevatten, is nog niet duidelijk. Je ziet voornamelijk hoeveel opties er zijn om jouw character naar jouw eigen hand uit te bouwen, en dat zijn er een hoop!

Nog drie maanden wachten en dan kun je, alleen of met je maten, in de wereld van Dragon Age: Inquisition duiken. De game staat gepland voor 21 november en verschijnt op de PlayStation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Wat vind jij van de eerste multiplayer-beelden van deze game?Dragon Age: Inquisition Multiplayer Gameplay Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch