Menu Premium

Dragon Age: Inquisition heeft een co-op multiplayer

Gamekings Redactie 26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor liefhebbers van de co-op game modes, want de nieuwe Dragon Age: Inquisition heeft een co-op multiplayer, waarin je met vier spelers tegelijk aan een campagne kan beginnen. De geruchten deden al de ronde dat Dragon Age: Inquisition een Mass Effect-achtige multiplayer zou bevatten, maar nu is de kogel door de kerk.

Er zullen drie campagnes beschikbaar zijn bij de launch. In tegenstelling tot het enorme singleplayer-verhaal, wil ontwikkelaar BioWare de co-op multiplayer bescheiden houden tot speelsessies van 20 tot 30 minuten. Er zijn in eerste instantie drie multiplayer campagnes beschikbaar, waarin je een level speelt dat willekeurig gegenereerd wordt. Zo kan het voorkomen dat locaties er verschillend uitzien, en dat je de vijanden op een andere plek tegenkomt. De gedachte hierachter is dat elk potje anders aanvoelt.

Bij de launch zijn de levels Elven Ruins, Tevinter en Orlesian Palace beschikbaar. Daarnaast heeft BioWare plannen voor gratis DLC, waardoor je onder andere nieuwe personages en levels kunt downloaden. De co-op multiplayer richt zich vooral op het looten, vechten en team-based gameplay. Je kunt in de missies spelen met negen nieuwe helden, drie voor elke klasse en ieder met een eigen look-and-feel. Dragon Age: Inquisition komt uit op 21 november voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Zowel de ontwikkelaar als de fans hopen dat dit deel een hoop goedmaakt voor het teleurstellende tweede deel. Wat verwacht jij?

Dragon Age: Inquisition heeft een co-op multiplayer

Dragon Age: Inquisition heeft een co-op multiplayer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch