Menu Premium
Loading...

Dragon Age: Inquisition Combat Gameplay trailer

Gamekings Redactie 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kregen we het vervelende nieuws dat Dragon Age: Inquisition uitgesteld was naar 21 november voor nog een laatste of extra poetsbeurt. Deze week staat daar tegenover dat we een nieuwe gameplay trailer te zien krijgen van de game. Deze nieuwe video draait helemaal om de combat van de derde Dragon Age, een belangrijk onderdeel van deze rpg. Check daarom gauw de Dragon Age: Inquisition Combat Gameplay trailer.

BioWare’s nieuwste aanwinst blijft er maar aantrekkelijker op worden en het wat extra oppoetsen maakt het alleen maar beter. Waar BioWare waarschijnlijk nog weinig aan hoeft te doen, is het combat-systeem waar een groot deel van de gameplay op is gebaseerd. De Dragon Age: Inquisition Combat Gameplay trailer focust zich daarom ook precies op dit onderdeel van de game. Zo zijn de grote battles onderverdeeld in twee onderdelen. Je kunt zelf realtime de grote draken en andere monsters te lijf gaan, maar je hebt ook nog de leden van je party. Je kunt uiteraard al van tevoren hun gedrag in battles instellen, maar ook tijdens de knokpartijen heb je een uitgebreid systeem om je vijanden zo snel mogelijk een kopje kleiner te maken. Als je overschakelt naar dit systeem verandert het perspectief meteen in een bovenaanzicht, vergelijkbaar met die van de XCOM-games. Op deze manier kun je jouw party-leden nauwkeurig ieder een andere opdracht geven en naar een nieuwe positie sturen. Dit geeft de battles een veel meer strategische insteek.

BioWare is duidelijk van plan de laatste Dragon Age te laten vergeten en tot nu toe ziet het eruit dat het ze gaat lukken. We weten meer op 21 november wanneer de game dan echt verschijnt op de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. Benieuwd naar het combat-systeem van Dragon Age: Inquisition? Check dan nu de nieuwe Dragon Age: Inquisition Combat Gameplay trailer!

Dragon Age: Inquisition Combat Gameplay trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch