Menu Premium

Doctor Who-personages komen naar Minecraft: Xbox 360 Edition

Karim Shehata 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De virtuele blokkendoos Minecraft krijgt er binnenkort een nieuwe skin pack bij, want de Doctor Who-personages komen naar Minecraft: Xbox 360 Edition. Mojang en Microsoft hebben een deal gesloten met de BBC en binnenkort kun je tussen de blokjes doorrennen als de digitale versie van één van je favoriete personages uit de televisieserie Dr. Who. Het pakket zal de eerste zijn in een reeks van meerdere. De deal is namelijk voor langere tijd gesloten en je kan er daardoor dus vanuit gaan dat er nog een aantal andere characters uit het 50-jarige bestaan wat de serie kent hun opwachting zullen maken in Minecraft: Xbox 360 Edition. De pakketten zullen allemaal minimaal zes versies van Dr. Who bevatten en zullen verschijnen naarmate het achtste seizoen van de TV-serie vordert.

Het eerste pakket zal een skin bevatten die is gebaseerd op de ‘Twelfth Doctor’, de meest recente incarnatie van het personage Dr. Who. Daarnaast zullen er nog vijf versies van de dokter in het pakket zitten, alsmede een aantal van de baddies uit het Dr. Who-universum, waaronder de aartsvijanden van de dokter: de Daleks.

Ben je een fan van de te TV-serie Dr. Who en daarnaast een fervent Minecraft-speler? Hou dan de komende maand de Xbox Games Store in de gaten. In september zal het pakket namelijk gaan verschijnen voor de Xbox 360-editie van Minecraft.

Doctor Who-personages komen naar Minecraft: Xbox 360 Edition

Doctor Who-personages komen naar Minecraft: Xbox 360 Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch