Menu Premium

Dit zijn de PlayStation Plus games van november

Tim Koelen 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We mogen bijna beginnen aan een nieuwe maand, het is namelijk alweer bijna november! Dat betekent niet alleen dat we 2017 tegemoet gaan komen, maar voor de meeste gamers onder ons ook weer een nieuw maandje met gratis games. De PlayStation Plus games van november zijn bekend, en hier vind je de lijst:

  • Everybody’s Gone to the Rapture – PlayStation 4
  • The Deadly Tower of Monsters – PlayStation 4
  • DiRT 3 – PlayStation 3
  • Costume Quest 2 – PlayStation 3
  • Letter Quest Remasterd – PS Vita (Cross-buy met PlayStation 4)
  • Pumped BMX+ – PS Vita (Cross-buy met PlayStation 4)

Vooral Everybody’s Gone to the Rapture is een opvallende titel. De developers bij The Chinese Room, die we ook kunnen kennen van Dear Esther, brachten deze game vorig jaar augustus uit voor de PlayStation 4. Aankomende maand is de first-person adventure dus gratis voor alle PlayStation Plus-abonnees.

The Deadly Tower of Monsters is een top-down sci-fi shooter waarbij het de bedoeling is dat je aliens en andere rare wezens neerknalt. De game is gebaseerd op de vele klassiekers die het sci-fi filmgenre kent. De game is ontwikkelt door de indiedevelopers van ACE Team, die we ook kunnen kennen van de serie Rock of Ages.

Hengel jij de PlayStation Plus games naar binnen of laat je november maar voor wat het is? Laat het weten in de comments.

Bron: PlayStation

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch