Menu Premium

Dit weekend dubbele GTA Dollars en RP te verdienen in GTA Online

Gamekings Redactie 01/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel 4 juli in ons kleine kikkerlandje weinig betekenis heeft, betekent die datum voor de Amerikanen de dag van de vrijheid. Om de rest van de wereld een beetje te laten proeven van de Amerikaanse grandeur, is het in GTA Online eens tijd voor een aantal dagen knallen op z’n Amerikaans, van 1 tot en met 6 juli .

Zoals elk evenement in GTA Online tellen verdiende GTA dollars en Reputation Points (RP) dubbel. De verkopers in Los Santos en Blaine County hebben alles uit de kast getrokken om Independance Day groots te vieren, met de Firework Rocket Launcher, de Liberator monster truck, de Sovereign motor en verschillende kledingstukken en accesoires; alles natuurlijk met een lekker overdreven Amerikaans tintje. De dubbele GTA dollars tellen voor de Independance Day Online Event Playlist, die bestaat uit Americana (parachutespringen), GTA: Land of the Free (een capture missie) en Mud, Sweat and Gears (een land race). Het geld kan je goed gebruiken, want de ILL-GOTTEN Gains Part Two Update komt volgende week woensdag uit!

Sta jij te popelen van 1 tot en met 6  juli Los Santos en Blaine County ‘American style’ te terroriseren? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockstar

Dit weekend dubbele GTA$ en RP te verdienen in GTA Online

Dit weekend dubbele GTA$ en RP te verdienen in GTA Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch