Menu Premium
Loading...

Dit is het eerste half uur aan gameplay van Rime

Maarten van Steijn 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een lange tijd niks gehoord te hebben van het nieuwe project van Tequila Works, voordat de game laatst met deze trailer nieuw leven is ingeblazen, hebben ze nu gameplay van Rime vrijgegeven! Het eerste half uur van de game is in deze video te zien, waardoor we een vrij goede indruk kunnen krijgen van wat deze adventure-platform game met zich mee gaat brengen.

In de video is te zien hoe het hoofdpersonage wakker wordt op een grafisch prachtig weergegeven strand. Meteen gaat het persoage op onderzoek uit, waarbij verschillende soorten puzzles voorbij komen. In deze video is er al geprobeerd een beeld te creëren van de soorten omgeving waar de game zich in gaat bevinden. Naast het vinden van een eigen pad gedurende de reis, ga je ook een hoop dingen moeten collecten om je intrede te maken in een volgend gedeelte van de game. Dit, samen met het aparte grafische stijltje, brengt een hoop sfeer met zich mee in dit eerste half uurtje. Check dus snel de video!

De game komt naar verwachting uit in mei, voor de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game was eerst eigenlijk een PlayStation 4 exclusive, maar is dat sinds de eerder genoemde trailer niet meer.

Kijk jij al een tijdje uit naar deze game? En heeft deze gameplay footage jou kunnen bekoren? Laat het achter in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord