Menu Premium

Disney Infinity 2.0 verschijnt op 19 september in het Verenigd Koninkrijk

Franky Mangal 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Disney heeft via een officieel persbericht de releasedata voor het vervolg op Disney Infinity bekendgemaakt. Disney Infinity 2.0 verschijnt op 19 september in het Verenigd Koninkrijk, waarmee de game drie dagen eerder uitkomt dan in de Verenigde Staten. Naar waarschijnlijkheid komt de game ook rond die tijd uit in Nederland.

UPDATE: Ja, we hebben de releasedatum! De game verschijnt hier zelfs een dagje eerder, want wij kunnen vanaf 18 september aan de slag.

Disney Infinity 2.0 is het vervolg op één van de best verkochte games van vorig jaar en introduceert met deze editie compleet nieuwe Marvel-speelsets en personages. Het starterspakket zal naast de volledige game ook de Infinity Base, de Marvel Superhelden-speelset, twee Power Discs en drie Marvel-personages bevatten. Dit zullen Thor, Black Widow en Iron Man zijn. Ook zullen er apart nog aanvullende personages verkrijgbaar zijn, waaronder één uit de aankomende film Guardians of the Galaxy.

Op dit moment heeft Disney nog niet bevestigd of de game ook los verkrijgbaar zal zijn voor spelers die in het bezit zijn van de vorige editie. Wel zullen alle attributen van de vorige game compatibel zijn met de 2.0 editie. Goed nieuws voor hen die al flink wat accessoires voor de game in huis hebben gehaald. Uiteindelijk zijn de nieuwe personages één van de grootste verschillen met het vorige deel, dus wellicht wil elke gamer die de aanschaf van Disney 2.0 overweegt juist de nieuwe poppetjes hebben.

De Disney Infinity-games zijn een interactief gameplatform waarbij de speler de vrijheid en de eindeloze mogelijkheden krijgt om zijn eigen verhaal en wereld te creëren. Hierbij kun je gebruik maken van de diverse personages die het Disney-universum rijk is. Denk aan de bekende namen als Mickey Mouse, maar ook de gezichten uit animatiefilms als Toy Story en The Incredibles. Deze ervaringen kun je vervolgens ook online delen met je vrienden en andere spelers. De game is een enorm succes gebleken, want sinds de release vorig jaar zijn er inmiddels al meer dan 3 miljoen starterspakketten van het origineel verkocht.

Vanaf 19 september kunnen de Britten met de game aan de slag en naar waarschijnlijkheid is de releasedatum voor ons ook rond die tijd. Het zal wellicht een dag of twee schelen, maar dat maakt Disney nog bekend.

Disney Infinity 2.0 verschijnt op 19 september in het Verenigd Koninkrijk

Disney Infinity 2.0 verschijnt op 19 september in het Verenigd Koninkrijk

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch