Menu Premium

Dishonored zit in Games With Gold voor de maand augustus

Karim Shehata 28/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2011 werden Sony’s servers aangevallen door hackers, waardoor er zo’n 77 miljoen persoonlijke gegevens van onder meer PlayStation-gebruikers op straat kwamen te liggen. Dit is natuurlijk erg kwalijk te noemen en daarom gaf Sony de gedupeerde achteraf ook enkele games cadeau. Hieruit vloeide PlayStation Plus voort en inmiddels zijn we het gewend: we krijgen iedere maand een paar games, die we kosteloos kunnen downloaden voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita. Microsoft zag dit model wel zitten en kwam later dan ook met Games With Gold. Deze maand wordt het smullen met die service, want Dishonored zit in Games With Gold voor de maand augustus.

De topper van het jaar 2012 zit dus in het Games With Gold-pakket van de maand augustus en mag één van de grotere titels genoemd worden die Microsoft tot nog toe heeft verstrekt door middel van de service. Dishonored kan vanaf 16 augustus gedownload worden voor de Xbox 360 wanneer je beschikt over Xbox Live Gold. Je moet er echter wel redelijk snel bij zijn, want de game is kosteloos te downloaden tot 31 augustus. Na die datum moet de portemonnee gewoon getrokken worden om deze game te laten shinen op je Xbox 360.

Microsoft komt iedere maand echter met twee games op de proppen voor de Xbox 360 en daardoor blijft het dus niet bij Dishonored. Vanaf 1 augustus tot en met 15 augustus kun je namelijk aan de gang met Motocross Madness, waarin je met jouw Avatar flink gaat scheuren op een motor. Alhoewel we van deze game aanzienlijk minder enthousiast worden dan van Dishonored, is het in ieder geval leuk te noemen dat we onze Avatar in augustus ergens voor kunnen gaan gebruiken.

Deze twee games zijn dus te downloaden voor de Xbox 360, maar er komen ook twee games naar de officieel nog niet in Nederland verschenen Xbox One. Voor deze console kun je namelijk launch-titel Crimson Dragon kosteloos downloaden, terwijl voor het recentelijk verschenen Strike Suit Zero: Director’s Cut in de maand augustus ook de portemonnee niet getrokken hoeft te worden. Wanneer je echter van plan bent de Xbox One op de Nederlandse releasedatum te halen, kom je van een koude kermis thuis. De console van Microsoft komt nameljk pas uit op 5 september en in die maand zitten er natuurlijk andere games in het Games With Gold-programma. Welke dit gaan zijn, is nu nog niet bekend.

Dishonored zit in Games With Gold voor de maand augustus

Dishonored zit in Games With Gold voor de maand augustus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch