Menu Premium
Loading...

DICE vertelt over de voertuigen in deze Battlefield 1 trailer

Ridho Hidayat 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week ging DICE al dieper in op de wapens van Battlefield 1, vandaag zijn de voertuigen aan de beurt. Veel moderne gevechtsvoertuigen kennen hun oorsprong in de Eerste Wereldoorlog en dus gaan ze ook in Battlefield 1 een grote rol spelen. Daarom vertelt DICE je alles over de voertuigen in deze Battlefield 1 trailer!

Gevechtsvoertuigen hebben een groot aandeel in de karakteristieke “all-out warfare”-ervaring uit de Battlefield-franchise. Veel van de hedendaagse voertuigen zijn zoals ze zijn vanwege de ontwikkelingen tijdens de Eerste Wereldoorlog. Gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers, gepantserde voertuigen, allemaal komen ze voort uit de Grote Oorlog. De grootste innovatie uit die tijd was de tank; dit pantservoertuig met rupsbanden en gevechtskoepel zorgde dan ook voor een flinke opschudding van het strijdveld. Verder is het luchtruim in Battlefield 1 gevuld met vliegtuigen; krachtige machines die spelen met de zwaartekracht en die zorgen voor een gevaar vanuit de wolken.

Wat nieuw is in Battlefield 1, is de toevoeging van klassen die gericht zijn op de besturing van een bepaald voertuig. Zo kun je de piloot-klasse kiezen, die zich specialiseert op het besturen van een vliegtuig, waardoor je in de lucht zo efficiënt mogelijk bent.

Je kunt een grote verscheidenheid aan krachtige voertuigen verwachten in Battlefield 1, waarmee je een tactisch voordeel kunt krijgen. Ga jij het strijdveld domineren vanuit je tank? Of ben jij een ongeëvenaarde piloot, die voor verdoemenis vanuit de lucht zorgt? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch