Menu Premium

Diablo III Seasons-functie verschijnt aanstaande vrijdag

Karim Shehata 26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diablo III: Ultimate Evil Edition is een kleine week geleden verschenen op de PlayStation- en Xbox-platformen, maar dat betekent niet dat Blizzard de PC-versie van de game is vergeten. Er komt vandaag namelijk een nieuwe patch uit voor de game, welke door het leven gaat als patch 2.1.0. Deze brengt natuurlijk wat verbeteringen, maar ook een gloednieuwe modus: de Diablo III Seasons-functie verschijnt aanstaande vrijdag.

Dit heeft Blizzard zojuist bekendgemaakt op Battle.net. Alhoewel de patch dus vandaag al verwacht kan worden voor Diablo III op de PC, is de Seasons-modus pas vanaf vrijdag beschikbaar. In deze modus kun je overigens niet spelen met je tot nog toe favoriete hero, want je moet wel een character slot overhebben om met deze nieuwe modus aan de slag te gaan. Je begint in deze modus helemaal op ‘nul’ en vanaf dat punt is het aan jou de taak om het seizoen, wat een aantal maanden duurt, af te sluiten met het wreedste personage. Wanneer je maanden losgaat met dit personage, maar ‘m niet kwijt wil raken, heb ik goed nieuws voor je: het personage waarmee je het seizoen speelt, kun je achteraf gebruiken als een ‘gewone’ hero.

Wanneer én of deze functies ook beschikbaar zullen worden gemaakt voor de console versies van Diablo III, is nog volstrekt onduidelijk. Wel weten we dat de patch voor de PC-versie vandaag verschijnt, de Seasons-modus vanaf vrijdag te spelen is op dit platform én dat mensen zonder toffe PC, maar met een PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One sinds vorige week ook flink aan de slag kunnen met Diablo III en uitbreidingspakket Reaper of Souls.

Diablo III Seasons-functie verschijnt aanstaande vrijdag

Diablo III Seasons-functie verschijnt aanstaande vrijdag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch