Menu Premium
Loading...

Deze Zelda: Breath of the Wild trailer is getoond op The Game Awards 2016

Joep Omes 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je er een Wii U voor hebt gekocht, is de kans groot dat je er ook een Nintendo Switch voor gaat kopen: Zelda: Breath of the Wild. Fans wachten al sinds de aankondiging in 2013 en zijn alleen maar lekkerder gemaakt met het nieuws in 2015 dat Nintendo aan de meest complete Zelda game ooit aan het bouwen is. Eindelijk krijgen we weer wat meer te zien, want deze Zelda: Breath of the Wild trailer is getoond op The Game Awards 2016!

Geoff Keighley, de guy achter de Game Awards, had al een beetje via Twitter beloofd dat we eindelijk weer wat meer te zien zouden krijgen en dat kregen we. Deze Zelda: Breath of the Wild trailer sleurt je gelijk weer mee naar de ruïnes van Hyrule, waar Link ontwaakt na een diepe slaap. Door de muziek, look en feel van de trailer lijkt het bijna een productie van de legendarische animatiestudio Ghibli. Naast de prachtige plaatjes van Hyrule zien we ook twee nieuwe karakters ten tonele verschijnen. Een vrouwelijk personage, waar we nog nader mee kennis moeten maken en een soort adelaar-dude die door de lucht vliegt. Heb jij al ideeën over wie dit zouden kunnen zijn?

De nieuwe titel in de Zelda-reeks neemt afscheid van het originele format en wordt een open wereld RPG. Er is meer te doen en te zien dan ooit tevoren en de trailer toont ons het volgende tipje van de sluier. De fans staan echt te trappelen, want voorafgaand aan de show is de game door de stemmers verkozen tot de ‘Most anticipated game’. Zelda: Breath of the Wild moet in 2017 uitkomen, exclusief voor de Nintendo Switch en Wii U. Kan jij ook niet wachten na het zien van deze trailer, of kon je dat al niet? Heb jij al een idee wie die nieuwe personages zijn? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch