Menu Premium
Loading...

Deze Watch Dogs 2 trailer toont hoe San Francisco eruit ziet in de game

Karim Shehata 25/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op hoog tempo komen er in de komende weken bakken met potentieel gruwelijke games aan, terwijl we er zelfs al een paar achter de rug hebben. Een van die titels is Watch Dogs 2, die in het midden van november verschijnt. Als opfrissertje brengt Ubisoft nog even een Watch Dogs 2 trailer naar buiten, die laat zien hoe San Francisco eruit komt te zien in de game!

Zoals je in de trailer kunt zien, belooft San Francisco een ware hack-speeltuin te worden in Watch Dogs 2. Hoofdpersonage Marcus geeft in de trailer al aan dat hij er toe in staat is om alles te hacken, waarna je een boel auto’s die rustig geparkeerd stonden vol op elkaar ziet vliegen. De trailer onderstreept de term ‘speeltuin’ nog meer, als je ziet dat Marcus op een gegeven moment op een loeiende politiewagen stoer staat te doen. Ook zitten er een aantal easter eggs in de trailer, die verwijzen naar de Amerikaanse verkiezingen.

Watch Dogs 2 komt op 15 november uit voor PlayStation 4 en Xbox One, terwijl PC-bezitters vanaf 29 november een potje kunnen gaan hacken in San Fran. Ga jij ‘m halen, of gaat je voorkeur uit naar een andere eindejaarstopper?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch