Menu Premium

Deze trailers gaan dieper in op de machines van Horizon Zero Dawn

Ridho Hidayat 10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De post-apocalyptische wereld van Horizon Zero Dawn komt steeds dichterbij! Inmiddels is de game al klaar om gedrukt te worden en vanaf 1 maart zal deze in de winkels liggen. Eerder leerde je al meer over het verhaal en vandaag krijg je een aantal trailers voorgeschoteld die dieper ingaan op de machines van Horizon Zero Dawn.

Je kunt hieronder een viertal trailers bekijken, elk gericht op één specifieke machine. Om te beginnen leer je alles over de Thunderjaw, de karakteristieke mechanische T. rex die al eerder voorbij is gekomen. Verder leer je de abilities en tactieken kennen van de Stormbird, Snapmaw en Behemoth.

De Thunderjaw heeft een heel arsenaal aan wapens. Zo heeft deze machine een stel dodelijke machinegeweren, en kan hij je verder te pletter stampen, slaan met zijn staart, of doormidden bijten. De Stormbird is wellicht nóg krachtiger, met name vanwege zijn ‘Shock Blast’. Verder moet je oppassen wanneer hij op je af gestormd komt, want die klauwen gaan door merg en been. De Snapmaw is een grote alligator, die ook nog eens ijspegels kan spuwen. Pas op als je een frisse duik in het water neemt, want de Snapmaw heeft een bek vol vlijmscherpe tanden.Tot slot is er de Behemoth, een transport-robot. Deze machine zal rustig zijn lading van A naar B verplaatsen, maar als je hem voor de voeten loopt, zoek dan maar snel dekking, want de rotsblokken vliegen je om de oren door de ‘Gravity Purge’-ability.

De post-apocalyptische wereld staat dus garant voor een hele gezellige tijd, vol zachtaardige wezens. Wat vind jij van de machines van Horizon Zero Dawn, die in de trailers hieronder te zien zijn? Kijk jij ernaar uit om te onderzoeken waar ze vandaan komen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch