Menu Premium
Loading...

Deze trailer leert je meer over de Arks en Nexus in Mass Effect Andromeda

Ridho Hidayat 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Mass Effect hype train komt steeds meer op gang! Eerder vandaag kon je al de eerste gameplay trailer aanschouwen. Nu is er zelfs nóg een trailer verschenen, waarin je meer leert over de Arks en Nexus in Mass Effect Andromeda.

In Mass Effect Andromeda ga je op zoek naar een nieuwe thuisplaneet in het Andromeda-sterrenstelsel. Deze intergalactische reis naar Andromeda maak je met het ruimtestation The Nexus. Dit ruimtestation is geïnspireerd op The Citadel, maar is kleiner in formaat en meer gestroomlijnd. Het is de centrale hub en je tijdelijke thuisbasis, totdat je een nieuwe bewoonbare planeet gevonden hebt.

Alle mensen die niet aan boord zijn van The Nexus, zo’n 20.000 stuks, reizen gezamenlijk in een van de Ark-ruimteschepen: de Hyperion. Het Andromeda-sterrenstelsel is zo’n 2,5 miljoen lichtjaren verder, dus duurt het bereiken ervan iéts langer dan een gemiddeld mensenleven. Daarom spenderen de mensen aan boord het overgrote deel van de reis in cryostasis, zodat ze hopelijk fris en fruitig aankomen in het nieuwe sterrenstelsel.

Eenmaal aangekomen in Andromeda is het aan jou de taak om samen met het immigratie-personeel de meest geschikte thuisplaneet te zoeken. Totdat je die hebt gevonden, zal de Nexus dus je thuis zijn, waarin veel te zien en te doen is. Alles hierover leer je in de trailer, dus check snel die beelden!

In 2017 kun jij in Mass Effect Andromeda elke uithoek van Andromeda verkennen, op zoek naar een nieuwe thuisplaneet. Ben jij er klaar voor om deze reis te beleven? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch