Menu Premium

Deze Prey trailer laat je kennismaken met de Typhons

Yannick van Doorn 16/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je bevindt jezelf in een heel speciaal ruimtestation en je bent op onderzoek om de gevolgen van een experiment dat volledig verkeerd gegaan is te bekijken. Welkom in Prey. Heb je nog steeds geen idee waarvoor je moet ontsnappen? Deze Prey trailer laat je kennismaken met de Typhons.

Alsof we naar een documentaire van Discovery Channel zitten te kijken worden ons in deze Prey trailer voorbeelden voorgeschoten van wat je van deze zogenaamde Typhons kunt verwachten als jij voet zet in de wereld van Prey. Ontwikkelaar Bethesda Softworks laat zien dat deze scifi-horror first-person shooter vol zit met bijzondere en vreemde aliens. Stuk voor stuk worden er verschillende Typhons besproken en hun speciale kenmerken getoond in deze Typhon Research trailer.

Om wat voorbeelden te geven is de eerste Typhon een vierpotig wezen dat attributen in de omgeving kan kopiëren waarna hij zich hierin verandert om zijn prooi hiermee in de val kan laten lopen. Deze doet toch een beetje aan de onsmakelijke Facehuggers uit de Alien-serie denken. Andere Typhons, zoals de Phantom, bestaan uit een menselijk lijk met Typhon DNA of gebruiken de omgeving, zoals de Telepath.

De Typhons zijn er in ieder geval in alle soorten en maten en het zal een uitdaging worden om deze Typhons te verslaan. Aan jou de taak om alles wat je binnen het ruimtestation kunt vinden hiervoor te gaan gebruiken en uiteindelijk te ontsnappen.

Wil jij na het zien van deze trailer niets anders dan op Typhons jagen? Nog even geduld, want de game verschijnt op 5 mei aanstaande op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Bron: VG24/7 & Videogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord