Menu Premium

Deze dikke bak is nu te krijgen in GTA Online

Maarten van Steijn 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar heeft een hele dikke bak toegevoegd aan GTA Online. Deze keer gaat het om de Progen Itali GTB Custom. Een mond vol, maar voor de snelheidsduivels onder ons zeker de moeite waard om te checken. Dit beest van een voertuig is te koop bij Benny’s Original Motorworks.

Zoals we wel gewend zijn van GTA Online, is ook dit voertuig weer ondersteboven te kieperen, om alles naar jouw smaak aan te passen. Niet alleen wat betreft het interieur of het overspuiten in een nieuw kleurtje, maar ook de brute kracht kan geoptimaliseerd worden – als je de centjes ervoor hebt!

Gemak dient de mens, want Benny’s Original Motorworks doet nu ook aan customization vanuit je eigen pand. Als je add-on aanschaft, zijn de ritjes naar de garages in Los Santos dus verleden tijd.

GTA Online wordt zeer regelmatig voorzien van niewe content. Zo is er aan het begin van 2017 nog een nieuwe update uitgekomen, waar ook weer verschillende voertuigen toegevoegd werden, naast de nieuwe Adversary Mode.

Gaat deze bak binnenkort ook in jouw garage verschijnen, of geef jij jouw GTA cash liever uit aan een nieuwe helikopter, een tank of een cruise schip? Laat het weten in de reacties!

Bron: Rockstar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch