Menu Premium

Deus Ex: Mankind Divided komt naar Mac en Linux

Ridho Hidayat 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Adam Jensen hangt al sinds 23 augustus de held uit op de consoles en PC, maar later dit jaar verschijnt jouw favoriete augmented-superheld ook op Mac en Linux! Feral Interactive heeft dit vandaag bekendgemaakt: Deus Ex: Mankind Divided komt naar Mac en Linux.

In Deus Ex: Mankind Divided staat de segregatie van augmented-mensen aan de orde van de dag. De Augs worden onderdrukt door de staat en de bevolking, met terroristische aanslagen tot gevolg. Als Interpol-agent probeer jij dit gevaar te stoppen, maar al snel leer je dat er meer belangen in het spel zijn. In deze stealthy action-RPG is het aan jou de taak om alle complotten boven tafel te krijgen en op te komen voor de vrijheid van de mens.

Een specifieke release datum is op dit moment nog niet bekend, maar Deus Ex: Mankind Divided komt naar Mac en Linux. Kort voor de launch zullen ook de systeemeisen bekendgemaakt worden. Ga jij op een van deze platformen aan de slag met Adam Jensen? Of heb je alle mysteries al ontrafeld op de consoles of PC? Laat het weten in de comments!

Ben jij geïnteresseerd in deze action-RPG en wil je er meer van weten? Check dan ook vooral de review van Skate en Jelle!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch