Menu Premium

Deus Ex: Mankind Divided beschikt over volledige ghost-modus

René Janssen 16/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deus Ex: Mankind Divided gaat een van de belangrijkste features uit de originele games van de franchise terugbrengen: een volledige stealth-modus, ook wel bekend in het Deus Ex-wereldje als ghosting.

In de originele games kon je namelijk de hele game doorspelen zonder ook maar één keer betrapt te worden. Met de 2011 game Deus Ex: Human Revolution was dit ook grotendeels mogelijk, met één groot minpunt: de boss-gevechten. Daar was niets stealthy aan. Het was de deur open trappen en dan ‘shoot first, ask questions later’ bij wijze van spreken. Dat was natuurlijk lastig als je je personage nou net zo stealthy mogelijk had ge-upgrade.

Naar dat kritiekpuntje hebben ze bij Deus Ex: Mankind Divided blijkbaar geluisterd. Aan game-director Jean-François Dugas werd op Twitter de vraag gesteld of Deus Ex: Mankind Divided de ghost-modus zou bevatten. Daarop volgde Jean-François z’n antwoord dat dat nu zelfs bij boss-gevechten mogelijk zou zijn. Hoe de boss gevechten in stealth-modus gaan werken, vertelt Dugas echter niet en dat wordt dus even afwachten.

Deus Ex: Mankind Divided komt uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum is vooralsnog onbekend.

Bron: VG24/7

Deus Ex: Mankind Divided beschikt over volledige ghost-modus

Deus Ex: Mankind Divided beschikt over volledige ghost-modus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch