Menu Premium

Deus Ex: Human Revolution mogelijk backwards compatible op Xbox One

Andor Joosten 02/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deus Ex: Mankind Divided komt in februari uit, en met de trend die momenteel gaande is kan het niet anders dan dat een eerder deel in de serie nog even in het zonnetje gezet wordt om de honger van de fans te stillen. In dit geval gaat het om Deus Ex: Human Revolution die niet een remake krijgt, maar juist backwards compatible zou worden op de Xbox One.

Hoewel de studio en Microsoft nog niks officieels hebben gezegd over deze backward compatibility, heeft het officiële Deus Ex Twitter account een reactie achtergelaten op een vraag van een fan. Toen deze fan vroeg hoe het zit met deze functie betreft Human Revolution, antwoordde de studio met: “We zijn er mee bezig. We hopen binnenkort goed nieuws te hebben!” Hoewel er dus nog niks vast staat, lijkt de kans dat het gaat gebeuren aardig groot. Sinds Microsoft tijdens de afgelopen E3 een poll aankondigde waar fans op hun favoriete games konden stemmen om backwards compatibility voorrang te geven, heeft Deus Ex: Human Revolution al meer dan twaalf duizend stemmen gegenereerd.

De stemmen dienen echter alleen om interesse te meten en zijn geen garantie dat de games met veel stemmen daadwerkelijk backwards compatible worden. Zit jij te wachten op de mogelijkheid om alsnog deze game op de Xbox One te spelen? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch