Menu Premium

Details van Metro: Last Light Faction Pack zijn onthuld

Karim Shehata 10/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we eerder vandaag al wisten te melden dat uitgever Deep Silver het Metro: Last Light Faction Pack vandaag nog ging laten zien, is dat nu gebeurd. De details van Metro: Last Light Faction Pack zijn onthuld, maar ook die van de andere opkomende DLC pakketten. In dit nieuwsbericht kun je naast de Faction Pack DLC dus ook informatie over de inhoud van het Tower Pack,  Chronicles Pack en Developer Pack verwachten.

We beginnen met de Faction Pack, waarover ik je kan vertellen dat je terugkeert naar sommige plaatsen uit de vorige Metro game die de subtitel 2033 met zich mee droeg. In het pakket zitten drie nieuwe missies en in iedere missie speel je met een ander personage. Ook belooft Deep Silver de toevoeging van nieuwe wapens en de terugkeer van een oude bekende.

Op gebied van gameplay bevat het DLC pakket wat toevoegingen. Wanneer je speelt als een ”Special Detachment Sniper of the Redline” moet je infiltreren in de sterk beveiligde ”Reich Outpost”, terwijl er een dodelijke radioactieve storm op de loer ligt. De missie waarin je met dit gameplay mechanisme aan de slag gaat bevat volgens de uitgever angstaanjagende wapens.

In het Faction Pack DLC pakket ga je ook aan de slag als een ”Polis Ranger”, waarmee je door een bibliotheek opzoek moet gaan naar artefacten en relieken. Het spelen met de Polis Ranger bevat ook enkele kleine toevoegingen op het gebied van gameplay, aangezien je op moet letten dat je de weg terug kunt vinden, voordat je zuurstof flessen leeg zijn.

Als je het Faction Pack niet genoeg content vindt bevatten dan is er goed nieuws, want zoals gezegd komen er nog meer pakketten aan en is ook daarvan bekend wat we kunnen verwachten. In de toekomstige Tower Pack gaan Metro: Last Light spelers competitief te werk door middel van leaderboards, door zo snel en zo goed mogelijk de ”Tower” te beklimmen. Met het Chronicles Pack ga je aan de slag met de sidestories van de personages Pavel, Khan en Anna. Dit pakket speelt zich af tijdens Artyom’s avontuur.

Tenslotte komt Deep Silver ook nog met het Developer Pack.  In dat DLC pakket kunnen we lekker hersenloos knallen in de ”Shooting Gallery” en de ”AI Arena”. Ook ga je aan de slag in het ”Metro Museum” en bevat de game ”The Spiders Nest”, een bonus-missie voor de liefhebber van Metro: Last Light. Net iets anders dan de naam dus deed vermoeden, jammer.

Hoewel er nog geen datum bekend is voor de latere DLC packs, kun je op 16 juli aanstaande op Xbox Live en Steam aan de slag met de Faction Pack. PlayStation 3 bezitters moeten één dag langer het geduld zien op te brengen, want de Europese PlayStation Store krijgt de DLC pas op 17 juli.

Details van Metro: Last Light Faction Pack zijn onthuld

Details van Metro: Last Light Faction Pack zijn onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch