Menu Premium

Destiny update 1.0.2.3. zorgt voor meer uitdaging bij raids

Jeroen Wiersma 28/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De volgende update van Destiny, nummertje 1.0.2.3., is live! Deze keer ligt de focus op stabiliteit en meer uitdaging in de raids. De update is vanaf nu te downloaden voor de game van ontwikkelaar Bungie.

Eerder werden in patch 1.0.2. de engrams onder de loep genomen en aangepast. Niet langer kreeg je een teleurstellend blauw wapen wanneer je die lang verwachte legendary engram decrypt, én in patch 1.0.2.2. werd er aan de balans tussen de wapens gesleuteld. Nu is de uitdaging die de game kent aan de beurt. De raids zijn bedoeld voor de doorgewinterde speler en moeten een beetje zweet doen staan in de handjes. Een waardige uitdaging moet dit zijn volgens Bungie. Om recht te doen aan de bedoelde moeilijkheidsgraad  van Bungie zijn deze raids daarom net iets uitdagender gemaakt dan dat ze waren en is de exploit waarbij je eindbaas Atheon simpelweg van z’n platform kon duwen ook verleden tijd vanaf deze update. Verder is er overigens ook gewerkt aan stabiliteit op verschillende punten en moeten er zich minder errors voordoen dan voorheen.

Je krijgt ook meteen een kijkje in de keuken, want wat staat er ons te wachten in volgende updates? Dat zijn onder andere wat aanpassingen aan de exotische wapens, nieuwe mogelijkheden om met de headset te communiceren in teams die elkaar vinden door middel van matchmaking en de mogelijkheid meer bounties tegelijkertijd te kunnen dragen. Ben jij enthousiast over deze – en de nog te komen – updates? Of zouden ze volgens jou eerst wel wat anders mogen aanpakken?

Destiny update 1.0.2.3. zorgt voor meer uitdaging bij raids

Destiny update 1.0.2.3. zorgt voor meer uitdaging bij raids

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch