Menu Premium

Destiny: The Taken King’s Raid beschikbaar vanaf 18 september

Angelique Grift 02/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet zo heel lang geleden werd ons verteld dat de nieuwe raid voor Destiny’s uitbreiding The Taken King niet direct speelbaar gaat zijn met de release van de uitbreiding op 15 september. Vandaag kwam het, niet onverwachte, hoge woord eruit bij Bungie. Destiny: The Taken King’s raid heet Kings Fall en is beschikbaar vanaf 18 september, drie dagen na de release van The Taken King.

Het was ongeveer een jaar geleden dat Destiny gelanceerd werd. Sindsdien zijn er twee raids gereleased: The Vault of Glass en Crota’s End, die zich respectievelijk afspeelden op Venus en de Maan. Deze keer is het strijdtoneel in de buurt van de ringen van Saturnus, op het immense schip de Dreadnaught.

Sinds Crota’s End negen maanden geleden is Oryx minder dan gelukkig, gezien zijn zoon Crota is vermoord tijdens die raid. Oryx is woest, dus is de tip om de Guardians zo sterk mogelijk te maken voor er überhaupt aan de King’s Fall begonnen wordt. In The Taken King kan er geleveld worden van level 34 naar 40, daarbij wordt de Light value van je level gescheiden. Hierdoor wordt het nodig om over de sterkste wapens en bepantsering te beschikken tijdens de Raid op Oryx.

Vanaf 15 september barst de strijd los met Destiny: The Taken King op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Je hebt dus maar drie dagen om te levelen tot we met zijn allen compleet los kunnen gaan met Kings Fall. Denk jij dat het je in drie dagen gaat lukken om er klaar voor te zijn? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Destiny: The Taken King's Raid beschikbaar vanaf 18 september

Destiny: The Taken King’s Raid beschikbaar vanaf 18 september

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch