Menu Premium
Loading...

Destiny: The Taken King – Launch Gameplay Trailer

Karen Koch 31/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag lieten we jullie weten dat de raid van Destiny’s nieuwe expansion niet vanaf dag één speelbaar zal zijn. Hier zijn een aantal mensen natuurlijk ietwat gefrustreerd over. Om dit pijnpunt een beetje goed te maken met de fans, hebben we daarom nu de Destiny: The Taken King – Launch Gameplay Trailer voor jullie!

Elke actie heeft z’n gevolgen… Maar de acties van de Guardians hebben wel een heel bijzonder gevolg: het boos maken van Oryx, vader van Crota en een zogenaamde “godheid”. Althans, als we de verteller uit de trailer mogen geloven. De trailer zelf is precies wat we kennen van Destiny trailers: lekkere muziek, geweren en strakke acties. Niks om je boos over te maken, dus! Zet de trailer aan, leun achterover in je stoel, en geniet van dit voorproefje van The Taken King.

The Taken King is de derde uitbreiding van Bungie’s MMO. Deze verschijnt iets meer dan een jaar nadat de game origineel is uitgekomen, wat betekent dat je vanaf 15 september met deze uitbreiding aan de slag kan. Deze is verkrijgbaar voor alle platforms. Waar kijk jij het meeste naar uit in deze expansion? Oryx, Northbot, of toch iets anders?

nieuws20150831_DestinyTTKlaunch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch