Menu Premium

Destiny krijgt microtransacties voor emotes

Karim Shehata 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny: The Taken King is een kleine maand geleden verschenen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De uitbreiding voor Destiny werd door het grote publiek zeer goed ontvangen en miljoenen mensen per dag spelen de game. Wanneer je het inmiddels zat bent met bijvoorbeeld de danspasjes van je Guardian, kun je deze binnenkort tegen betaling veranderen. Destiny krijgt namelijk microtransacties voor de emotes.

Hierdoor komt Tess terug naar de Tower. Zij zal vanaf volgende week dinsdag achttien verschillende emotes bij haar hebben, die je kunt aanschaffen met een nieuwe in-game currency: Silver. Deze nieuwe in-game munteenheid kun je aanschaffen in de PlayStation Store en Xbox Games Store.

Bungie wil echter onderstrepen dat er voor de mensen die deze microtransacties niet willen gebruiken, helemaal niets zal veranderen. De ontwikkelaar legt op zijn eigen website duidelijk uit dat de microtransacties alleen voor cosmetische items bedoeld zijn, en dus niet om bijvoorbeeld sneller progressie te boeken in de game.

Ga jij je Guardian nieuwe danspasjes of een andere nieuwe emote geven? Of ben je tevreden met de huidige dans-skills van jouw character? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Bungie

Destiny krijgt microtransacties voor emotes

Destiny krijgt microtransacties voor emotes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch