Menu Premium
Loading...

Destiny: The Dawning vindt plaats tussen 13 december en 3 januari

Karim Shehata 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny: Rise of Iron kwam in september dit jaar uit en bracht een hoop nieuwe content naar de game, die op dat moment best wel nodig toe was aan nieuwe content. Nu veel spelers ook al flink door de content van Rise of Iron zijn geploegd, is het opnieuw tijd voor (tijdelijke) nieuwe content, in de vorm van Destiny: The Dawning!

Het Destiny: The Dawning-evenement is tijdelijk en vindt dus plaats tussen 13 december en 3 januari. Je zou het dus kunnen zien als een kerstevenement, waarbij je een hoop nieuwe gear kunt scoren voor je Guardian. Zo zijn er nieuwe quests, nieuwe outfits en keert de Sparrow Racing League terug! Ook deze Kerst kun je dus keihard gaan racen in Destiny, iets wat we eigenlijk allemaal wisten en zagen aankomen. Nu is het dus 100% officieel, gezien het is aangekondigd op de PlayStation Experience 2016, waar overigens nog veel meer gestoorde shit is aangekondigd.

Ga jij moeilijk hard op je Sparrow racen later deze maand? Of zie je het meer zitten om aan de slag te gaan met de nieuwe quests in dat tijdsbestek? Laat het ons weten in de comments en daag elkaar vooral uit voor een potje Sparrow Racing League in diezelfde comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch