Menu Premium

‘Destiny 2 verschijnt ook op de PC en laat je Guardian waarschijnlijk achter in deel één’

Roy de Keijzer 28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2, het nog niet aangekondigde vervolg op Destiny dat in 2017 gaat verschijnen, zal niet alleen te spelen zijn op de consoles, maar ook op de PC. Tenminste dat is zo als de geruchten waar blijken te zijn.

NeoGAF-gebruiker benny_a beweert namelijk dat hij dit via een medewerker van Activision te weten is gekomen. Uit een interne presentatie bij Activision zou het volgens het gerucht duidelijk zijn geworden dat Destiny 2 ook voor de PC gaat verschijnen.

Jason Schreier van Kotaku bevestigt de geruchten. Hij zou binnen zijn netwerk vergelijkbare verhalen hebben gehoord, waardoor het erop lijkt dat Destiny 2 inderdaad een PC-versie krijgt. Natuurlijk het gaat hier om geruchten.. Toch hebben de geruchten een factor van geloofwaardigheid, omdat meerdere bronnen nu dezelfde informatie lijken te hebben.

Destiny 2 zal volgens diezelfde geruchten grote veranderingen brengen op het gebied van de engine, het verhaal en de gameplay. De game zal meer open, dichter bevolkte gebieden hebben die niet afgesloten zijn en meer activiteiten hebben. Daarnaast gaat de game de wachttijden in menu’s aanpakken. Dit alles wordt volgens de geruchten gedaan om het mogelijk te maken dat in de toekomst met de nieuwe level-editor kan worden gebouwd, zonder rekening te hoeven houden met de beperkingen van het originele Destiny. Het is dus ook nog niet besloten of spelers hun personages uit Destiny 1 kunnen overzetten naar Destiny 2. Wel is het mogelijk dat gebieden uit Destiny 1 op een later moment terugkeren in het vervolg.

Of deze geruchten waar zijn, merken we zodra Activision en Bungie Destiny 2 officieel aankondigen. De game staat gepland voor 2017 voor de PlayStation 4, Xbox One en misschien dus de PC.

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch