Menu Premium

Dead or Alive 5 DLC overzetbaar naar PlayStation 4 en Xbox One

Jeroen Wiersma 02/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Versie drie van het vijfde deel van de fighter met onze favoriete, wel toebedeelde dames als Kasumi, Tina en Helena komt ook uit op de PlayStation 4 en Xbox One. We hebben het over Dead or Alive 5: Last Round. Mocht je één van de eerdere versies al gespeeld hebben op je PlayStation 3 of Xbox 360, dan is er goed nieuws: de DLC is over te zetten naar de PS4 en Xbox One.

Het is wel belangrijk om te weten dat content van de PlayStation 3 alleen naar de PlayStation 4 overzetbaar is en niet naar de Xbox One. Omgekeerd geldt precies hetzelfde; content van de Xbox 360 is alleen overzetbaar naar de Xbox One en niet naar de PlayStation 4. Toch is het wel fijn dat je straks ook op de current-gen kunt genieten van de dames in een gedownloade naughty girl of kitty outfit. Als je het al gespeeld hebt op jouw oude vertrouwde PlayStation 3 of Xbox 360, wat heb je dan aan deze versie? Dat hangt ervan af, maar zojuist heeft Tecmo Koei bevestigd dat het op 1080p en 60 fps zal draaien en ze beloven adembenemende graphics.

Dead or Alive 5: Last Round komt uit in de lente van 2015 voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Op de Tokyo Game Show zal er een demo speelbaar zijn. Tegen die tijd zullen we zien of het echt speelt als een tiet!

Dead or Alive 5 DLC overzetbaar naar PS4 en Xbox One

Dead or Alive 5 DLC overzetbaar naar PS4 en Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch