Menu Premium

Dead Nation verschijnt deze week voor de PS Vita

Karim Shehata 14/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kregen PlayStation Plus-abonnees te maken met Dead Nation: Apocalypse Edition op de PlayStation 4. De game van Housemarque werd goed ontvangen, alhoewel gezegd moet worden dat Dead Nation al een tijdje beschikbaar is op de PlayStation 3. Desalniettemin ontving de talentvolle studio dus lof, net zoals dat de studio dat kreeg met de release van Resogun bij de launch van de PlayStation 4. Op zeer korte termijn kunnen ook PlayStation Vita-bezitters aan de slag met de top-down zombiegame, want Dead Nation verschijnt deze week voor de PS Vita.

Dit heeft Sony zojuist bekendgemaakt op het officiële Europese PlayStation Blog. Met “op zeer korte termijn” bedoel ik dat ook echt, want de game verschijnt aanstaande woensdag voor de PlayStation Vita. Het mag een kleine aderlating genoemd worden dat Dead Nation morgen al in Amerika verschijnt voor de handheld van Sony, maar dit mag de pret eigenlijk niet drukken. Vooral PlayStation 3-bezitters die Dead Nation al hebben kunnen een gat in de lucht springen, want de portemonnee hoeft in dat geval niet getrokken te worden om de game op de PS Vita te kunnen spelen. Ditzelfde geldt voor de Road of Devasation DLC voor Dead Nation.

Nadat Climax Studios de Dead Nation PlayStation 4-versie op haar naam heeft staan, zet deze ontwikkelaar dus ook de PlayStation Vita-versie van de game van Housemarque op haar naam. De PlayStation 4-versie was een prima port en dus hoeven we waarschijnlijk niet bang te zijn dat deze op de PlayStation Vita voor geen meter te spelen valt. De game lijkt er daarnaast ook niet veel slechter uit te zien op de handheld van Sony, waardoor we dus waarschijnlijk een degelijke port voorgeschoteld krijgen van Climax Studios. De game verschijnt dus al heel snel, want op 16 april aanstaande is het zover. Dit betekent dat PS Vita-bezitters vanaf woensdag aan de slag kunnen gaan met Dead Nation.

Dead Nation verschijnt deze week voor de PS Vita

Dead Nation verschijnt deze week voor de PS Vita

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch