Menu Premium

De Xbox Live Spring Sale begint vandaag

Karim Shehata 15/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de komst van Xbox Live en het PlayStation Network is het mogelijk om games aan te schaffen op deze netwerken, alhoewel dit de laatste tijd pas wat beter van de grond lijkt te komen. Dit komt ongetwijfeld door het feit dat er tegenwoordig wat aanbiedingen te vinden zijn op de paltformen, welke proberen te concurreren met bijvoorbeeld de Steam Sales op Steam. Of dit op korte termijn gaat lukken, is nog maar de vraag, maar het is voor de consument in ieder geval altijd een goede zaak als er dingen worden afgeprijsd: de Xbox Live Spring Sale begint vandaag.

Door middel van deze Xbox Live Spring Sale zijn games als Borderlands 2, Saints Row IV, Assassin’s Creed Liberation HD en Prototype 2. Ook is er allerlei DLC in de aanbieding op Xbox Live voor onder meer Dishonored, Tropico 4, Armored Core Verdict Day, Fallout 3 en Fallout: New Vegas. Dit betekent dus dat er flink wat games en DLC op dit moment in de aanbieding zijn op Xbox Live en het zijn ook niet de minste titels. Wanneer je sommige games uit dit rijtje hebt gemist, is het misschien geen slecht idee om op Xbox Live te checken of er wat voor jou bijzit.

Op het moment dat je gebruik wil maken van deze Xbox Live Spring Sale heb je niet al teveel tijd, want deze loopt tot en met 21 april. Je hoeft overigens ook niet per se in het bezit te zijn van een Xbox Live Gold-account om gebruik te maken van deze Spring Sale, want in het persbericht zegt Microsoft dat de Spring Sale voor alle Xbox Live-leden beschikbaar is. Overigens is er tijdens deze Xbox Live Spring Sale ook korting toegepast op enkele films, waardoor het deze keer dus niet alleen bij films blijft.

De Xbox Live Spring Sale begint vandaag

De Xbox Live Spring Sale begint vandaag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch