Menu Premium
Loading...

De trailer van Batman: The Telltale Series – Episode 4 is verschenen

Ridho Hidayat 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale Games is goed op dreef! Eerder deze week kwamen er al geruchten naar buiten dat de ontwikkelaar bezig is met een Telltale-serie van Guardians of the Galaxy. Vandaag is bekendgemaakt dat het volgende hoofdstuk in de Batman-reeks op 22 november zal verschijnen. Hierboven kun je al de eerste trailer bekijken van Batman: The Telltale Series – Episode 4: Guardian of Gotham.

Dit vierde hoofdstuk in de serie gaat verder waar Episode 3: New World Order gebleven is. In Guardian of Gotham begint Harvey Dent, ook wel bekend als Two-Face, een klopjacht op Batman om hem in te rekenen. Verder stappen we Arkham Asylum binnen, waar niemand minder dan de Joker zijn intrede zal doen in de Telltale Series. Deze maniak staat garant voor chaos en ellende, dus maak je borst maar nat! Er staat Gotham heel wat narigheid te wachten en aan jou is het de taak om de stad te beschermen, op de manier die jij zelf kiest.

Vanaf 22 november kun je dus aan de slag met Batman: The Telltale Series – Episode 4 op de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Ben jij de held die Gotham verdient? Verwacht je dat de Joker je voor een aantal onmogelijke keuzes zal gaan zetten? Laat het weten in de reacties!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch