Menu Premium
Loading...

De Total War: Warhammer DLC – Realm of the Wood Elves is aangekondigd

Ridho Hidayat 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Creative Assembly gaat lekker door met DLC uitbrengen voor Total War: Warhammer. Sinds de release zijn er al meerdere uitbreidingen toegevoegd aan de game, zoals het Beastmen Race Pack en verschillende Lord Packs zoals The King and the Warlord. Nu is het de beurt aan de elfen, want de Total War: Warhammer DLC – Realm of the Wood Elves is aangekondigd!

Deze DLC wordt dus een grote Race Pack, vergelijkbaar met Call of The Beastmen. Met deze uitbreiding krijg je zowel in een nieuwe campaign als in de multiplayer toegang tot de befaamde Wood Elves. In de Grand Campaign hebben de Wood Elves een aantal unieke features, zo kunnen deze behendige bosmannen bijvoorbeeld elke regio van de map overnemen. Verder kun je de campaign winnen door een gigantische boom, The Great Oak, te laten groeien. Dit doe je door er Amber in te stoppen, een nieuwe resource die je krijgt door nederzettingen te veroveren. Echter kun je Amber ook inzetten om nieuwe units vrij te spelen, je moet dus een afweging maken wat op dat moment prioriteit heeft.

Qua units zijn de Wood Elves een zeer uniek ras. De manschappen onderscheiden zich met name door een combinatie van een sterke aanval en een zwakke verdediging. Hierdoor kun je dodelijk toeslaan, maar moet je extra oppassen voor de aanvallen van de tegenstander. Je legers zullen onder leiding staan van Orion, koning van het Athel Loren-bos, en Durthu, de oudste van de Treemen – een volk vergelijkbaar met de enten uit The Lord of the Rings. Verder heb je de beschikking over unieke units, zoals boogschutters die al lopende kunnen schieten en ook nog eens in de volledige rondte om hen heen. Met cavalerie rijdend op de Steeds of Kurnous, Treemen, Great Eagles en zelfs een Forest Dragon, kun je bovendien heel wat fantasievolle wezens verwachten met deze uitbreiding.

Vanaf 8 december kun je aan de slag gaan met de Total War: Warhammer DLC – Realm of the Wood Elves. Kijk jij ernaar uit om met dit machtige ras het strijdveld te betreden? Laat het weten in de comments!

Als je de volledige inhoud van de DLC wilt doornemen, check dan vooral de informatie op Steam.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord