Menu Premium

Kijk hier de Super Smash Bros. en Final Stand DLC Livestream terug!

Gamekings Redactie 21/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Was jij er ook bij tijdens de Gamekings livestream? We hebben zoals elke vrijdag gezellig gegamed vanaf de bank in de studio. Dus kijk hier de Super Smash Bros. en Final Stand DLC livestream terug!

Vanaf volgende week is Super Smash Bros. Wii U pas speelbaar voor iedereen, maar wij hebben ‘m al! Dit is voor jou dus een uitstekend moment om de nieuwe brawler van Nintendo te checken. Als we door toedoen van Mario en consorten helemaal onder de blauwe plekken zitten, stappen we over naar Battlefield 4’s nieuwe dlc: Final Stand. De multiplayer vindt hiermee plaats in het schitterende Russische winterlandschap. Je krijgt een aantal nieuwe wapens, een sneeuwmobiel en er is een nieuwe hovertank in de game aanwezig. Het zal even wennen worden om de nieuwe maps te leren kennen. Hier kan jij zien hoe ons dat is afgegaan!

Zit je er klaar voor? Kijk dan nu de Super Smash Bros. en Final Stand DLC livestream! Uiteraard kon je jouw brandende vragen stellen aan de guys op de bank via ons officiële Twitch-kanaal.


Kijk hier de Super Smash Bros. en Final Stand DLC Livestream terug!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch