Menu Premium

De releasedatum van Night In The Woods is bekendgemaakt

Ridho Hidayat 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de laatste Indiekings van vorig jaar werd de game al even besproken, Night In The Woods. We hebben er lang op moeten wachten, want oorspronkelijk zou de game al in 2015 uitkomen, maar nu is het eindelijk zover. De definitieve releasedatum van Night In The Woods is bekendgemaakt, vanaf 21 februari kun je de game gaan checken!

Night In The Woods is een exploratiegame die vooral gekenmerkt wordt door zijn visuele stijl. Je speelt als Mae, een kat die na jaren weggeweest te zijn, terugkeert naar het dorp waar ze vandaan komt, Possum Springs. Hier probeert ze weer in contact te komen met de vrienden die ze heeft achtergelaten. Zo kom je je beste vriend Gregg de vos en zijn partner Angus de beer tegen, en niet te vergeten: Bae, de sigaret-rokende alligator.

Echter is het dorp veranderd. Niet alleen zijn haar vrienden opgegroeid, maar ’s nachts gebeuren er vreemde dingen. Er speelt zich iets af in de mysterieuze bossen. Aan jou de taak om het mysterie te ontrafelen.

Vanaf 21 februari is Night In The Woods dus verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PC en Mac. Ben jij benieuwd naar de avonturen van Mae? Wat vind je van de visuele stijl van de game? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord