Menu Premium

De PS Plus games voor november zijn bekend

Gamekings Redactie 29/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke maand, krijgen de leden van PlayStation Plus ook in november een aantal gratis games. PlayStation Plus biedt leden aankomende maand een zestal titels; twee voor de PlayStation 4, twee voor de PlayStation 3 en twee voor de PlayStation Vita.

Voor de PlayStation 4 betreft het The Binding of Isaac: Rebirth, de remake van het originele Binding of Isaac. De game is een top-down roguelike met willekeurig gegenereerde levels. Daarnaast krijg je voor de PlayStation 4 SteamWorld Dig, een game waarin je met een robot op schattenjacht gaat.

PlayStation 3-bezitters kunnen aan de slag met top-down tactical shooter Frozen Synapse Prime, waarin je een squad aanvoert en tactisch je route uitplant. Game nummer twee voor de PlayStation 3 is Luftrausers, een hectische arcade shooter van eigen bodem (Vlambeer), waarin vliegtuigen de hoofdrol spelen.

Heb je een PlayStation Vita in huis en een PlayStation Plus-abonnement? Dan kun je los met The Hungry Horde, waarin je een legertje zombies aanvoert waarmee je probeert de stad uit te roeien. De tweede game die je voor de PlayStation Vita krijgt is Escape Plan, een platformgame met een typisch grafisch stijltje.

Zit jij op deze titels te wachten met je PS Plus-abonnement? Of hoopte je op andere titels voor november?

De PS Plus games voor november zijn bekend

De PS Plus games voor november zijn bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch