Menu Premium
Loading...

De open beta van hero-shooter Paladins is nu speelbaar

Ridho Hidayat 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het succes van Overwatch eerder dit jaar komt ook Hi-Rez Studios, bekend van de MOBA Smite, met een first-person hero-shooter, Paladins. Ben je benieuwd naar deze free-to-play game, dan heb je geluk, want de open beta van Paladins is nu speelbaar!

Na de gesloten beta van eind vorig jaar, is de open beta van Paladins vanaf vandaag binnen te hengelen op Steam. In de trailer kun je de verschillende Champions al in actie zien, waarvan een aantal aardig wat weg hebben van de Heroes in Overwatch. Zo zie je een Champion met een grijphaak, en een andere met een defensief energie-schild en kan er een een turret neerzetten. Elke Champion heeft zijn eigen abilities en fire-function, dus moet je ook als team een sterke combinatie van Champions zien te vinden.

De beta van Paladins is vanaf vandaag dus speelbaar op de PC en Mac, maar deze free-to-play game komt uiteindelijk ook naar de huidige generatie consoles. Ga jij deze hero-shooter checken? Of hou je het toch liever bij Overwatch? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch