Menu Premium
Loading...

De launch trailer van Warhammer 40K: Eternal Crusade toont de factie-oorlog

Ridho Hidayat 23/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag kun je losgaan met Warhammer 40K: Eternal Crusade op de PC! Om dit heuglijke nieuws te vieren komt Bandai Namco met de launch trailer, die dieper ingaat op de sci-fi factie-oorlog. Ga dus maar eens goed zitten voor de launch trailer van Warhammer 40K: Eternal Crusade.

In deze MMO third-person shooter sluit je je aan bij een factie, om vervolgens aan het front te strijden om het grondgebied van deze factie uit te breiden. Met het winnen van matches boek je dus niet alleen voortgang voor je eigen class, maar zorg je er ook voor dat jouw factie machtiger wordt. Je zult het hierin zowel opnemen tegen andere spelers, als tegen bloeddorstige aliens.

De speelbare rassen in de game zijn de Orks, Space Marines, Eldar en Chaos Space Marines. Verder zijn de Tyranids aanwezig als NPC’s, die de balans tussen de facties in de hand moeten houden door het meeste tegenwicht te bieden aan de factie met het grootste grondgebied. Volgens ontwikkelaar Behaviour Interactive zullen andere rassen in de loop der tijd worden toegevoegd aan de game.

Warhammer 40K Eternal Crusade is vanaf vandaag beschikbaar op de PC en zal later ook verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij los met deze MMO-shooter in het Warhammer 40K-universum? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch