Menu Premium
Loading...

De Halo Wars 2: Blitz Multiplayer Beta komt deze maand

Ridho Hidayat 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 21 februari komt de nieuwe RTS-game in het Halo-universum uit: Halo Wars 2. Vandaag is er een nieuwe gamemodus onthuld, Blitz, die de tactische real-time gevechten combineert met een card game-element. Ben je benieuwd hoe dat uitpakt, dan heb je geluk, want de Halo Wars 2: Blitz Multiplayer Beta komt deze maand! Tussen 20 en 30 januari heb je de mogelijkheid om de nieuwe gamemodus uit te proberen.

In Blitz heb je verschillende kaarten waarop troepen staan afgebeeld, waarmee je een deck vormt. Met je deck neem je het vervolgens online op tegen anderen in een tactisch real-time gevecht. Het deck dat je gevormd hebt, is namelijk meteen ook het leger dat je in het gevecht tot je beschikking hebt. Tijdens deze strijd gebruik je de kaarten om units op te roepen, of krachtige aanvallen in te zetten. Hierdoor ontstaat er een nieuwe dynamiek qua strategieën, want je moet zowel goed gebruik maken van de troepen op het strijdveld, als van de kaarten die je tot je beschikking hebt.

De Halo Wars 2: Blitz Multiplayer Beta komt deze maand, en is tussen 20 en 30 januari voor iedereen te checken. Wat vind jij van deze nieuwe gamemodus? Kijk je uit naar deze mix tussen real-time strategy en card games? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch