Menu Premium
Loading...

De grote nieuwe update voor Rocket League: Starbase Arc is live

Maarten van Steijn 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes, er is weer een grote nieuwe update voor Rocket League: Starbase Arc is live. Groot feest voor de trouwe Rocket League fans, want deze update brengt weer een hoop mooie dingen met zich mee! Tijdens The Game Awards van dit jaar is de update officieel bekend gemaakt, maar daarvoor werd al geteased met een zogenaamde ‘grote december update’.

In deze update krijgen we een heleboel nieuwe features. Zo krijg je nieuwe Holiday items, een nieuwe arena,  is costum training op alle platformen beschikbaar en kun je nu in alle online playlists arena voorkeuren instellen. Ook de ‘Champions Crate IV’ kan nu gevonden worden na elke match, al is deze wel zwaar zeldzaam. Ook krijg je 6 nieuwe DLC Battle-Cars en worden er allerlei bugs gefixed, zoals bijvoorbeeld het behouden van je car customization wanneer je een nieuwe, licensed voertuig koopt. Een andere bug fix is dat de nieuwe PS4 Dualshock 4 controller nu goed werkt op de PC versie van Rocket League.

Check heel snel de video om een blik te werpen in de Studio van Psyonix! Hierbij wordt uitbundig verteld over de nieuwe update en wat voor vette verbeteren dit met zich meebrengt. Want de lijst met features is lang! Wat vind jij van deze enorme update? Laat het weten in de reacties!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch