Menu Premium

De eerste Forza Horizon is niet meer te koop na 20 oktober

Tim Koelen 26/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen is het dan eindelijk zover en zal Forza Horizon 3 uitkomen voor zowel PC als Xbox One. Deze exclusieve titel van Microsoft is de eerste game die HDR zal ondersteunen voor de nieuwe Xbox One S. Mocht je nieuw zijn tot de franchise en wil je beginnen bij de eerste Forza Horizon? Wees dan snel, want de game die ooit voor de Xbox 360 verscheen, zal na 20 oktober niet meer verkocht worden in de Xbox Store

Heb je de game ooit al eens aangeschaft in de marketplace van Xbox, dan kan je alsnog de game en DLC binnen halen na 20 oktober. Het originele Forza Horizon is overigens backwards compatible op Xbox One, dus je hebt er voorlopig zeker nog wat aan als je deze racegame besluit aan te schaffen. Ben je toch meer geïnteresseerd in de nieuwste titel in de serie? Info over de demo die eerder verscheen kan je hier vinden!

We moeten dus nog één nachtje slapen voordat we kunnen racen in de nieuwe arcade-racer van ontwikkelaar Playground Games. De Expansion Pass voor Forza Horizon 3 wordt aankomende donderdag aangekondigd. De inhoud van de Pass biedt je bakken met nieuwe content, die in de loop van de levensloop van de game uitgerold gaat worden. De eerste DLC voor Forza Horizon 3 zal later dit jaar al verschijnen. Daarnaast zullen er ook verschillende carpacks beschikbaar komen.

Wordt het vannacht een slapeloze nacht en kan je niet wachten om in een Lamborghini te duiken? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch