Menu Premium

De Bethesda E3 2017 persconferentie vindt ook plaats op zondag 11 juni

Karim Shehata 17/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Microsoft laatst bekendmaakte dat ze hun traditionele E3 persconferentie hebben verplaatst van de maandag naar de zondag, is het nu aan Bethesda de beurt om bekend te maken wanneer zij een E3 persconferentie houden. Het lijkt gezellig te gaan worden op de zondag, want ook de Bethesda E3 2017 persconferentie vindt plaats op zondag 11 juni.

Dit betekent in Nederland overigens dat we technisch gezien op maandag 12 juni naar de persconferentie kijken. Bethesda heeft nog geen tijd bekendgemaakt, maar Pete Hines zegt in een tweet dat het dezeflde dag/tijd gaat worden als normaal. Dit betekent dat we lang op mogen blijven of vroeg op kunnen staan, want dat zal dan om een uur of 03:00/04:00 zijn.

Langzaam beginnen uitgevers dus al bekend te maken wanneer hun E3 of E3-gerelateerde persconferenties plaatsvinden. Zo weten we van EA dat ze niet op de E3 staan, maar dat we opnieuw te maken krijgen met EA Play. Electronic Arts is vorig jaar begonnen met dit initiatief, omdat het consumenten wilde aanspreken en beursruimte op de E3 niet het goedkoopste is wat je kunt doen met je geld. Gezien de ESA vanaf dit jaar 15.000 consumenten toelaat op het evenement, staat de deur voor EA in 2018 wellicht weer op een kiertje.

Ga jij dit jaar ook weer alle persconferenties checken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch