Menu Premium

Darksiders Warmastered Edition Wii U heeft een releasedatum

Joep Omes 07/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bezitters van een Wii U kunnen opgelucht ademhalen. Het is geen geheim dat er niet zoveel games voor de Wii U zijn uitgekomen als we hadden gehoopt en gewild, maar één game waarvan we niet zeker meer wisten of hij ooit nog het levenslicht op de Wii U zou zien, krijgen we nu alsnog. Darksiders Warmastered Edition Wii U heeft een releasedatum.

De opnieuw uitgebrachte versie van deze hack and slash game komt uit op 23 mei. Voorzien van een betere resolutie en aanpassingen om de prestaties van de game te verbeteren kwam deze Warmastered Edition een half jaar geleden al uit op PC, Xbox One en PlayStation 4. THQ Nordic, de uitgever van de game, liet vandaag weten dat Darksiders Warmastered Edition Wii U, ondanks de hardnekkige geruchten op internet, niet geannuleerd is en dus wel degelijk onderweg is.

Als je de game nog niet gespeeld hebt; in Darksiders speel je met War, één van de vier ruiters van de apocalyps. Tijdens de game reis je door een wereld waar hemel en hel tegen elkaar strijden en jij je een weg baant door vijanden met verschillende wapens, puzzels oplost en nieuwe gebieden ontdekt. Heb jij een Wii U? Zin om Darksiders op te pakken?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch