Menu Premium

Darksiders krijgt een gruwelijke remaster met de naam Darksiders: Warmastered Edition

Yannick van Doorn 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarom zou je een nieuwe game maken als je een oude game ook kan remasteren? Het lijkt er soms wel op alsof uitgevers op safe willen spelen voor ze zich wagen aan iets nieuws. Zo ook Nordic Games, de uitgever van de Darksiders-franchise, want Darksiders krijgt een gruwelijke remaster met de naam Darksiders: Warmastered Edition.

Darksiders is een game waar verschillende elementen in voorkomen. Naast RPG-elementen en wild om je heen te slaan met de meest gruwelijke wapens, moet je ook puzzels oplossen om uiteindelijk wrede bossfights te unlocken. De originele game kwam al in 2010 uit en krijgt eind dit jaar een nieuw jasje voor de huidige generatie consoles. De nieuwe Warmastered Edition zal op 1080p draaien met 60 frames per seconde op de PlayStation 4 en Xbox One en met 30 frames per seconde op de Wii U. Om het uiterlijke vertoon nog wat interessanter te maken, zal de game aangepakt zijn in het renderen, schaduw effecten en textures. Zal dat genoeg zijn om mensen het Darksiders-avontuur opnieuw te laten herbeleven?

De roep om Darksiders 3 werd, vóór THQ verdween, al aangewakkerd toen bekend werd dat deze in de planning stond. Sindsdien is hier niks meer over te horen geweest. Nordic Games heeft wel laten weten dat ze dit een interessant idee vinden, maar toch komen ze nu eerst met Darksiders: Warmastered Edition. We kunnen hier in oktober van dit jaar mee aan de slag. Zit jij te wachten op de Warmastered Edition van Darksiders of ben jij nu toch echt toe aan Darksiders 3?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch