Menu Premium
Loading...

Dark Souls 3 – Gamescom 2015 Gameplay Trailer

Lisette Atsma 04/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De onthulling van Dark Souls 3 werd tijdens de E3 met groot enthousiasme ontvangen, terwijl we destijds niet veel meer zagen dan het opstaan van een reusachtig wezen. Met de Gamescom krijgen we gelukkig meer te zien over de game, mede dankzij de Dark Souls 3 – Gameplay reveal trailer.

Ook de Dark Souls 3 gameplay trailer wordt gedomineerd door enorme bosses in nog grotere omgevingen. Zoals in een eerder interview is gezegd, heeft Dark Souls 3 qua gameplay afgekeken bij Bloodbourne, wat duidelijk te merken is in sneller ogende gameplay. Toch blijft de trailer trouw aan Dark Souls, en je wordt door de donkere atmosfeer en muziek direct weer meegetrokken in de troosteloze wereld.

Dark Souls 3 komt uit in 2016, en is dan te spelen op de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. In de toekomst kunnen we dus vast nog een paar mooie trailers verwachten.

Het kan zo zijn dat trailers op de site bij jou niet werken. Wanneer je de cache van de browser die je gebruikt leegt, zouden trailers het gewoon moeten doen. Geef het in de comments aan als dit niet heeft gewerkt.

Dark Souls 3 - Gamescom 2015 Gameplay Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch