Menu Premium

Crytek rolt grote update uit voor PC-versie Warface

Lisette Atsma 01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crytek heeft vandaag een grote update uitgebracht voor de free-to-play first-person shooter Warface. Deze Nevada Storm update bevat onder andere nieuwe maps en een scala aan verbeteringen voor de gameplay. Één hiervan, voor velen misschien nog wel de belangrijkste, zou een einde kunnen gaan maken aan spawn-camping.

Toen Warface in juli 2014 gelanceerd uitkwam, werd een groot probleem al snel duidelijk voor de mensen die het speelden. Elke map in de game kende namelijk maar één standaard spawnpunt per team. Als er iets is dat de game ervaring snel kan ruïneren, zijn het wel spawn campers die je bij elke respawn gelijk neerknallen. De nieuwe update introduceert eindelijk, voorlopig alleen nog maar voor de nieuwe maps, een dynamisch spawning systeem die niet alle spelers meer op één vaste locatie dumpt.

De nieuw geïntroduceerde mappen bestaan uit drie deathmatch zones; de Airbase-, Streetwars- en de Grand Bazaar Team Deathmatch maps. Daarnaast is er de Quarry Capture map geïntroduceerd. Deze vier nieuwe maps zullen dus allemaal gebruikmaken van het nieuwe spawn-systeem.

Hiernaast zal je nu vanaf nu ook meer punten krijgen voor kill-assists en zullen nieuwe spelers nu direct gebruik kunnen maken van alle verschillende classes in de game, welke voorheen nog vrijgespeeld moesten worden. De precieze patchnotes kunnen gevonden worden op de Warface website.

Crytek rolt grote update uit voor PC-versie Warface

Crytek rolt grote update uit voor PC-versie Warface

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch