Menu Premium

Crytek hint met afbeeldingen naar Crysis 3 DLC

Gamekings Redactie 28/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het avontuur in het futuristische New York van Crysis 3 lijkt nog niet voorbij, want Crytek hint met afbeeldingen naar Crysis 3 DLC. Al lijkt het erop dat ze terug gaan naar de tropische setting die we kennen uit het eerste deel. Met nieuwe afbeeldingen vol palmbomen en een tropische sfeer, is Crytek in ieder geval de nieuwsgierigheid aan het opwekken.

Afgelopen februari kwam ontwikkelaar Crytek met het derde deel uit de Crysis serie. Doordat het destijds goed ontvangen was, is het natuurlijk wachten op DLC voor Crysis 3. EA, uitgever van alle Crysis delen, gaf al eerder aan dat we DLC konden verwachten. De geruchtenmolen begon al te draaien toen er eerder Xbox 360 achievements voor onbekende content van Crysis 3 uitlekten. Het zou toen gaan om vier verschillende maps, met de namen Creek, Crossing, Ascent en Coastline. Daarnaast zou het nog twee nieuwe modi bevatten onder de noemers Frenzy en Team Possession. De laatstgenoemde zou een variant op Capture The Flag moeten zijn, doordat er tekenen van de aanwezigheid van een vlag waren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crytek vroeg fans al via Twitter welke van deze twee wapens zij het liefst in de game zien, hoogstwaarschijnlijk bedoeld voor multiplayer. De namen en kracht van deze wapens zijn nog onbekend, maar duidelijk is dat ze meer dan een uiterlijk verschil hebben. Op het moment is het wachten tot Crytek een officiële aankondiging gaat doen voor de DLC, wat naar mijn idee niet lang meer kan duren.

Welke van de twee wapens zou jij het liefst in de game willen zien?

Crytek hint met afbeeldingen naar Crysis 3 DLC

Crytek hint met afbeeldingen naar Crysis 3 DLC

Crytek hint met afbeeldingen naar Crysis 3 DLC

Crytek hint met afbeeldingen naar Crysis 3 DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch