Menu Premium
Loading...

De consoleversie van XCOM 2 krijgt een launch trailer

Mark Hoogland 27/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen februari konden PC-bezitters al een einde maken aan een buitenaardse overheersing in XCOM 2. Na een recente vertraging komt de game nu toch echt naar Xbox One en PlayStation 4, op 30 september om precies te zijn. De consoleversie van XCOM 2 krijgt een launch trailer om dit heuglijke feit wat luister bij te zetten. Check ‘m snel!

Na XCOM: Enemy Unknown (2012) en de spinoff The Bureau: XCOM Declassified (2013) is dit de derde game in de reeks, die een herinterpretatie is van de populaire UFO-games uit de jaren negentig. Waar organisatie XCOM in het eerste deel nog een invasie door aliens had te verijdelen, heeft zij in dit vervolg meer van een guerillabeweging weg; in de twintig jaar die zijn verstreken hebben de aliens de Aarde zo goed als volledig overgenomen. En dat maakt de game er niet makkelijker op!

XCOM 2 verschijnt zoals gezegd op 30 september voor de Xbox One en PlayStation 4. Ga jij deze pittige turn based strategy uitdaging aan op je console? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch